Erzsébetváros Önkormányzat

2022. május 17. Ma Paszkál napja van

Átalakul az Eröművház!

 
 Erzsébetváros önkormányzata elkötelezett abban, hogy egy európai értelemben vett kultúrnegyeddé tegye a kerületet. Úgy véljük, ezért innovatív és kreatív kulturális eseményekre és nem hagyományos művelődési házakra van szükség. A gazdaságosabb üzemeltetés mellett ez is oka annak, hogy az Eröművház, amely ezt funkciót ellátja, elköltözzön a Wesselényi utca 17-ből. 
Fontos, hogy nem adjuk el az épület, csak bérbe adjuk. (az erről szóló felhívást itt https://erzsebetvaros.hu/hireink/hirek-es-kultura/hirek-es-kultura/palyazati-felhivas-a-wesselenyi-17-berbeadasara találják) A kiválasztott bérlővel pedig olyan szerződést kíván kötni az önkormányzat, amelyik továbbra is lehetővé teszi a díszterem használatát az önkormányzat kulturális rendezvényei számára. 
Reméljük, hogy ezzel az épület modernizálása és akadálymentesítése is megtörténik, amelyet a kerület előző vezetése, az általa elvégzett felújítás során elmulasztott.
 
Niedermüller Péter polgármester témába vágó Facebook bejegyzését itt olvashatják. https://www.facebook.com/PNiedermueller
wesselenyi17_logo-1090px

Csak idén, eddig ennyi pénz vett el önöktől és a kerülettől a kormány!

Keresés az oldalon
Feliratkozás Hírlevélre
Koronavírussal kapcsolatos híreink
Tájékoztatás időseknek
Képviselő-testületi ülések megtekintése
Elérhetőségeink

  1073 Budapest Erzsébet Krt. 6.

  +36-1-462-3100